NuNotarissen (nl-NL)

Menu

Over ons

nu.notarissen is een modern, laagdrempelig notariskantoor, dat zich vooral toelegt op de ‘rechttoe-rechtaan' zaken van particulieren en ondernemers, ook wel aangeduid als ‘basis' of ‘standaard'. Wij maken daarbij gebruik van - voor een notariskantoor! - geavanceerde hulpmiddelen als internet-notariaat (waarbij u uw dossier online kunt volgen), beeldschermen, i-pads, sms en dergelijke.

Uiteraard behandelen wij alle soorten zaken: van de aankoop van uw woning tot het opmaken van uw testament, en het oprichten van een b.v. tot het doen van een schenking aan de kinderen.

Zo min mogelijk papier, is daarbij ons credo! Want ook daarin willen wij ons onderscheiden: zo veel mogelijk groen en dus zo min mogelijk milieubelastend werken. Wij stellen het zeer op prijs als de cliënten ons daarbij willen helpen door de communicatie en het aanleveren van documenten zo veel mogelijk via e-mail te laten verlopen. Heeft u niet of niet steeds de beschikking over internet? Geen nood, wij kunnen natuurlijk ook gewone post sturen.

nu.notarissen is een dochteronderneming van Smith Boeser van Grafhorst notarissen in Haarlem. Aan het kantoor zijn twee notarissen verbonden: Mr. J.B. (Bas) Boeser en Mr. T.W. (Thomas) van Grafhorst. De dagelijkse leiding is in handen van Mr. L. (Loes) Goedbloed, kandidaat-notaris. Medewerkers zijn Hyon Branger, Jocelyn de Vos, Saskia Sminia.